Ringfinder.eu este o uniune necomercială de indivizi!

 

Noi oferim ajutorul nostru gratuit!

Medierea este pur și simplu gratuită, chiar dacă căutarea a avut succes. Scopul nostru este să ajutăm și să adăugăm valoare prin hobby-ul nostru. Este destul de plină de satisfacții pentru ca noi să fim îmbrățișați cu lacrimi în ochii noștri când aducem o bijuterie înapoi oamenilor cu care aceștia au împărtășit aproape toată viața lor. Mulți trebuie, de asemenea, să se gândească la nunta lor, la cererea sau la alte etape din viața lor atunci când inelul (sau o altă piesă de bijuterii) îi însoțește.

 

Cu toate acestea, dacă este făcută o destinație de plasare în alte țări europene, cerem aici la rambursarea taxelor telefonice, așa cum putem acest lucru din cauza numărului mare de cereri nu acoperă privat, chiar dacă acestea sunt situate în principal în intervalul -digit €.

 

Cu o consultare sau o mediere, nici nu încheiți un contract, nici nu vă obligați în nici un alt mod. Îți tratăm discret cererea.

 

Singurul cost care poate veni în calea dvs. este cheltuielile dedicate "căutătorului de metal". Cu toate acestea, vă rugăm să clarificați acest lucru în avans într-o conversație cu respectivul "vânător de comori". Dacă există pretenții absurde ale vânătorului de comori, vă rugăm să ne oferiți un feedback, astfel încât să putem răspunde și să angajăm pe altcineva pentru căutare.

 

Cheltuielile se pot baza pe costurile de călătorie - prețurile combustibililor, echipamente (în special scufundări), baterii etc.

Căutările în ape sau în condiții locale dificile pot crește aceste din cauza costurilor mai mari.

 

În conformitate cu legislația europeană, fiecare căutător (în funcție de țara UE) are dreptul la taxa unui căutător. Acest lucru poate varia până la aproximativ 10% din valoarea elementului!

 

Codul civil german prevede salariul unui căutător în temeiul legislației germane (salariul § 971 BGB Finder):

Acest lucru prevede că Finderul, până la o valoare de 500 €, are dreptul la salariul unui căutător măsurat cu 5%,

în plus 3%.

 

Vă rugăm să clarificați acest lucru în prealabil cu "Finder"!

 

Din experiență se poate spune că o discuție deschisă în avans reprezintă baza unei bune cooperări. Pentru majoritatea privitorilor - "vânători de comori" - succesul căutării este mai important decât îmbogățirea personală. Acest lucru ar fi, de asemenea, lipsit de scrupule, pentru că ați exploata o situație de urgență. Prin urmare, vă rugăm în caz de probleme să ne contactați direct prin numărul de urgență, astfel încât să putem avea grijă de el.

 

Dacă v-am oferit un vânător de comori, vă rugăm să căutați condițiile de căutare, cheltuielile și taxa căutătorului pentru a vă clarifica!

Aceasta este o chestiune între voi și sonograf.

 

Vă recomandăm să nu menționați locația pierderii dacă nu sunteți deja acolo.

Odată cu anunțarea locului de pierdere, probabilitatea de a găsi obiectul care trebuie căutat scade.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în prealabil pentru a vă avertiza cu privire la posibilele pericole.

 

Vrei să împrumuți un detector de metale?

Multe magazine vă vor oferi acest lucru. Cu toate acestea, dacă nu intenționați să vă angajați permanent în căutare, nu este recomandat. Nu veți avea succesul pe cont propriu pe care îl are un dispozitiv gadget experimentat cu dispozitivul. El folosește dispozitivul foarte des că deja cunoaște toate funcțiile și este distincția dintre metale, dar și localizarea obiectelor mai ușor pentru vânătorul de comori. Ai fi copleșiți de multe caracteristici ale detectorului de metale.

Fără instrucțiuni detaliate anterioare, nu veți putea înregistra succesul cu dispozitivul.

 

Este nevoie de o mulțime de experiență pentru a distinge resturile metalice, cum ar fi capacele coroanei, unghiile de fier și folia de aluminiu din inele valoroase, lanțuri, ceasuri etc.!

De asemenea, este posibil să ascundeți diferite valori ale obiectelor metalice, dar trebuie să aveți și experiență, pentru că puteți ascunde foarte rapid obiectul țintă.

 

În general, o informare detaliată durează mai multe ore, dar aceasta nu garantează că vă puteți aminti mai târziu toate funcțiile. Astfel, vedem cum să cumpărați sau să cumpărați un detector ieftin de metale ca o cumpărare rea.

Unii dintre noi se adresează, de asemenea, oamenilor care au făcut această greșeală și regret că nu ne-au întâlnit mai devreme.

 

Ringfinder.eu poate ajuta, de asemenea, cu furnizarea de detectori de metal, dacă acest lucru este în mod expres dorit.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați!

 

Pentru căutări mai complicate, cum ar fi Dacă căutați comori de familie sau căutări străine, trebuie să căutați mai întâi sfaturi personale de la noi!

 

Noi tratăm cererea dvs. în orice caz discret!