Ringfinder.eu is een niet-commerciële unie van individuen!

 

Wij bieden onze hulp gratis!

De bemiddeling is puur gratis, zelfs als de zoekopdracht succesvol was. Ons doel is om te helpen en ook om waarde toe te voegen via onze hobby. Belonen genoeg voor ons is het wanneer men omarmd met tranen in de ogen als je terug een stuk van sieraden van de persoon met wie ze bijna haar hele leven hebben gedeeld te brengen. Velen moeten ook nadenken over hun huwelijk, de toepassing of andere fasen in hun leven wanneer de ring (of een ander sieraad) hen begeleidde.

 

Echter, indien het wordt gedaan een plaatsing in andere Europese landen, vragen wij hier op vergoeding van telefoonkosten, zoals we kunnen dit te wijten aan het grote aantal verzoeken geen privé dekken, zelfs als ze zich meestal in de € cijferige bereik.

 

Met een consultatie of een bemiddeling sluit u geen contract of verbindt u zich op een andere manier. We behandelen uw verzoek discreet.

 

De enige kosten die je kunt maken, zijn de kosten van de toegewijde "metal seeker". Wij vragen u echter om dit vooraf te verduidelijken in een gesprek met de betreffende "schatzoeker". Als er absurde claims van de schatzoeker zijn, vragen we je om ons feedback te geven, zodat we kunnen reageren en iemand anders inhuren voor de zoekopdracht.

 

Uitgaven kunnen gebaseerd zijn op reiskosten - brandstofprijzen, apparatuur (vooral duiken), batterijen, etc.

Zoekopdrachten in wateren of in moeilijke lokale omstandigheden kunnen deze verhogen vanwege de hogere kosten.

 

Volgens de Europese wetgeving heeft elke vinder (afhankelijk van het EU-land) recht op een finder's fee. Dit kan variëren tot ongeveer 10% van de waarde van het artikel!

 

Het Duitse Burgerlijk Wetboek voorziet in een vinder loon volgens Duits recht (§ 971 BGB Finder's loon):

Dit schrijft voor dat de Finder tot een waarde van 500 € recht heeft op een vinderloon gemeten naar de kwestie van 5%,

bovendien 3%.

 

We vragen je om dit van tevoren te verduidelijken met de "orderzoeker" !!!

 

Uit ervaring kan worden gezegd dat een open discussie vooraf de basis is voor een goede samenwerking. Voor de meerderheid van de particuliere sonderbezoekers - "schattenjagers" - is zoeksucces belangrijker dan persoonlijke verrijking. Dit zou ook gewetenloos zijn, omdat je een noodsituatie zou uitbuiten. Daarom vragen wij u om in geval van problemen rechtstreeks contact met ons op te nemen via het noodnummer, zodat we het kunnen regelen.

 

Als we je een schatzoeker hebben gegeven, vragen we je om voorwaarden, de kosten en de vinder te zoeken om duidelijkheid te scheppen!

Dit is een zaak tussen u en de echoscopist.

 

We raden u aan de locatie van het verlies nooit te vermelden, tenzij u er al bent.

Met de aankondiging van de verlieslocatie neemt de kans af om het gezochte object te vinden.

Neemt u alstublieft van tevoren contact met ons op om u te wijzen op mogelijke gevaren.

 

Wil je een metaaldetector lenen?

Veel winkels zullen je dat aanbieden. Als u echter niet van plan bent om permanent deel te nemen aan het zoeken, wordt dit niet aanbevolen. U zult zelf niet het succes hebben dat een ervaren sondegadget bij het apparaat heeft. Hij gebruikt het apparaat heel vaak dat hij alle functies al kent en hij is het onderscheid tussen metalen, maar ook de locatie van de objecten gemakkelijker voor de schattenjager. Je zou overweldigd worden door de vele functies van de metaaldetector.

Zonder voorafgaande, gedetailleerde instructies zult u geen succes kunnen registreren met het apparaat.

 

Het vereist veel ervaring om schroot te onderscheiden als kroonkurken, ijzeren spijkers, en aluminiumfolie waardevolle ringen, kettingen, horloges, enz.!

Het is ook mogelijk om verschillende waarden van de metalen voorwerpen te verbergen, maar je moet ook ervaring hebben, omdat je het doelobject heel snel kunt verbergen.

 

Over het algemeen duurt een gedetailleerde briefing enkele uren, maar dit is geen garantie dat u later alle functies kunt onthouden. Zo zien we het lenen of kopen van een goedkope metaaldetector als een slechte koop.

Sommigen van ons reiken ook mensen aan die deze fout hebben gemaakt en betreuren dat ze ons eerder niet tegenkwamen.

 

Ringfinder.eu kan ook helpen met het leveren van metaaldetectoren, als dit uitdrukkelijk gewenst is.

 

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op!

 

Voor meer gecompliceerde zoekopdrachten, zoals Als u op zoek bent naar familiechatten of buitenlandse zoekopdrachten, moet u eerst persoonlijk advies inwinnen bij ons!

 

We behandelen uw verzoek in elk geval discreet!