Ringfinder.eu er en ikke-kommerciel union af enkeltpersoner!

 

Vi giver vores hjælp gratis!

Mæglingen er rent fri, selvom søgningen var vellykket. Vores mål er at hjælpe og også at øge værdien gennem vores hobby. Det er givende nok for os at blive krammet af tårer i vores øjne, når vi bringer et smykke tilbage til de mennesker, som de har delt næsten deres hele liv. Mange skal også tænke på deres bryllup, ansøgningen eller andre stadier i deres liv, når ringen (eller noget andet smykke) ledsaget af dem.

 

Men hvis der sker mægling i andre europæiske lande, anmoder vi om refusion af telefonomkostninger, da vi ikke kan dække dem privat på grund af det store antal henvendelser, selvom de normalt er i det etcifrede € -område.

 

Med en konsultation eller mægling indgår du heller ingen kontrakt eller binder dig ikke på nogen anden måde. Vi behandler din anmodning diskret.

 

Den eneste omkostning, der kan komme dig, er udgifterne til den dedikerede "metalseeker". Vi beder dog dig om at afklare dette på forhånd i en samtale med den respektive "skattejæger". Hvis der er absurde krav fra skattejægeren, beder vi dig om at give os en tilbagemelding, så vi kan svare og ansætte en anden til søgningen.

 

Udgifterne kan baseres på rejseomkostninger - brændstofpriser, udstyr (især dykker), batterier mv.

Søgninger i farvande eller i vanskelige lokale forhold kan øge disse på grund af de højere udgifter.

 

I henhold til europæisk lov er hver finder (afhængig af EU-land) berettiget til en søgers gebyr. Dette kan variere op til ca. 10% af varens værdi!

 

Den tyske borgerlige lovbog indeholder bestemmelser om lønnes løn i henhold til tysk lov (§ 971 BGB Finder løn):

Dette foreskriver, at Finder op til en værdi af 500 € er berettiget til en finderløn målt efter sagen på 5%

desuden 3%.

 

Vi beder dig om at afklare dette på forhånd med "order finder" !!!

 

Fra erfaring kan man sige, at en åben diskussion på forhånd er grundlaget for et godt samarbejde. For størstedelen af ​​private sondagere - "skattejægere" - søgesucces er vigtigere end personlig berigelse. Dette ville også være skrupelløst, fordi du ville udnytte en nødsituation. Derfor beder vi dig om problemer med at kontakte os direkte via nødnummeret, så vi kan tage sig af det.

 

Hvis vi har givet dig en skattejæger, beder vi dig om at søge betingelser, udgifterne og finderens gebyr for at afklare!

Dette er et spørgsmål mellem dig og sonografen.

 

Vi anbefaler aldrig at nævne tabet, medmindre du allerede er der.

Med meddelelsen om tabstedet er sandsynligheden for at finde objektet, der skal søges efter fald.

Du er velkommen til at kontakte os på forhånd for at advare dig om mulige farer.

 

Vil du låne en metal detektor?

Mange butikker vil tilbyde dig det. Men hvis du ikke har til hensigt at engagere dig i søgning, anbefales det ikke. Du vil ikke få succes på egen hånd, at en erfaren probe gadget har med enheden. Dette bruger enheden meget ofte, at han allerede kender alle funktionerne, og han er sondringen mellem metaller, men også placeringen af ​​genstande lettere for skattejægeren. Du vil blive overvældet af de mange funktioner i metaldetektoren.

Uden tidligere detaljerede instruktioner kan du ikke optage succes med enheden.

 

Det kræver stor erfaring at skelne metalskrot, såsom kronehætter, jernspik og aluminiumsfolie fra værdifulde ringe, kæder, ure osv.!

Det er også muligt at skjule forskellige værdier af metalgenstande, men du skal også have erfaring, fordi du hurtigt kan skjule målobjektet.

 

Generelt tager en detaljeret orientering flere timer, men det er ingen garanti for, at du senere kan huske alle funktionerne. Således ser vi udlån eller køber en billig metaldetektor som et dårligt køb.

Nogle af os også nå ud til folk, der gjorde denne fejl og fortryder, at de ikke kom over os tidligere.

 

Ringfinder.eu kan også hjælpe med levering af metaldetektorer, hvis dette udtrykkeligt ønskes.

 

Har du spørgsmål, kontakt os venligst!

 

Til mere komplicerede søgninger, som f.eks Hvis du leder efter familie skatte eller udenlandske søgeopgaver, skal du først søge personlig rådgivning fra os!

 

Vi behandler din anmodning under alle omstændigheder diskret!